Online activatie van gezondheidstesten op
juiste kanalen om bekendheid te vergroten

Pro Health Medical

online-marketing-case-2
online-marketing-case-2

41% MEER ORGANISCH VERKEER

41% MEER ORGANISCH VERKEER

9% MEER LEADS

9% MEER LEADS

Pro Health Medical

Pro Health Medical is een laboratorium gespecialiseerd in standaard laboratoriumdiagnostiek en meer dan 2000 gezondheidstesten voor zowel consumenten als artsen. De testen helpen artsen bij het ondersteunen van hun gestelde diagnose.

De uitdaging

Van oorsprong was Pro Health Medical bekend bij een selecte groep artsen en health professionals in Nederland. Uiteindelijk was de doelstelling was om de merkbekendheid verder te vergroten en het productaanbod ook aan te bieden aan consumenten in de Nederlandse en Belgische markt.

Oplossing

Dilento Digital is een samenwerking aangegaan op het gebied van online marketing en web development om Pro Health Medical te helpen bij deze lange termijn doelstelling. Wij hebben middels verschillende projecten de website geactiveerd op de juiste digitale marketingkanalen om zo uiteindelijk jaar op jaar beter online zichtbaar te worden en de leads via de website te verhogen.

Geleverde services

Neem contact op met Rico
+31 (0)6 48 62 14 13

Daag ons uit!

Meer weten over de online marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op, we drinken graag een kop koffie.

Neem vrijblijvend contact met ons op!