Versterken van merkbekendheid en online engagement bij professionals binnen de overheidssector

Staatvast

mensen-op-kantoor-case
mensen-op-kantoor-case

36% MEER WEBSITEVERKEER

36% MEER WEBSITEVERKEER

12% MEER CONVERSIES

12% MEER CONVERSIES

Staatvast

Staatvast is een recruitment bureau voor interim professionals binnen de publieke en overheidssector. Ze willen graag in contact komen met de juiste young-professionals en professionals om hen vervolgens te matchen en te begeleiden met een juiste baan binnen de publieke sector.

De uitdaging

De vraag aan Dilento Digital was om een sterkere online positie op te bouwen voor het merk Staatvast. Daarnaast wilde ze het merk Staatvast beter in de markt positioneren ten opzichte van concurrenten door optimaal zichtbaar te zijn op de juiste kanalen, doelgroep en met de juiste communicatieboodschap. Doelstelling: nieuwe professionals betrokken maken bij het merk en hen overtuigen van het vacature aanbod.

Oplossing

Dilento Digital heeft het marketingteam van Staatvast advies gegeven bij het uitdenken van verschillende awareness en activatie campagnes via de juiste digitale marketingkanalen. Ook hebben we de executie en set-up gedaan op de gekozen digitale marketingkanalen. Dit betreft Facebook en Display advertising voor het verhogen van merkbekendheid en daarnaast Google Ads campagnes en SEO optimalisatie voor betere vindbaarheid op relevante keywords en uiteindelijk meer conversies op de website (sollicitaties en achterlaten van CV).

Geleverde services

  • Set-up van always-on en ad-hoc campagnes via Google Ads
  • Advies en optimalisatie van pagina’s voor Google en Bing
  • Camapgne advies & set-up
  • Creatieve doorvertaling van display campagnes (Facebook, Google Display Netwerk)
  • Continue rapportage en optimalisatie

Neem contact op met Rico
+31 (0)6 48 62 14 13

Daag ons uit!

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op, we drinken graag een kop koffie.

Neem vrijblijvend contact met ons op!