Adverteren met Google Ads

Meer verkeer naar je website genereren. Dat is mogelijk met adverteren in zoekmachines, ofwel Google Ads adverteren. Met deze advertising tool van Google maken we advertenties die bovenaan de zoekresultaten in Google komen te staan. Wanneer de advertenties verschijnen, is afhankelijk van de gekozen zoekwoorden, de kwaliteit van je campagne en het budget. De kosten van Google Ads  gaan per klik (CPC). Je betaalt dus altijd voor resultaat.  

adverteren-via-google

Hoe werkt adverteren via Google Ads?

Om het maximale uit je Google Ads advertentie campagnes te halen, beginnen we met een uitgebreide analyse van het huidige account en de online doelstellingen die bereikt dienen te worden. Wie moet jouw bedrijf online vinden? Op welke keywords zoekt de doelgroep in Google? En op welke zoektermen wil je nog meer gevonden worden? Daarnaast is het belangrijk om het advertentie budget te bepalen dat je wilt uitgeven. Op basis van al deze informatie maken we een concreet strategisch en tactisch plan om jouw bedrijf succesvol te laten groeien met Google Ads.

Wat levert een goede Google Ads campagne op?

Met Google Ads kun je heel gericht, lokaal, regionaal of landelijk adverteren. Wil je bijvoorbeeld alleen klanten uit je eigen regio bereiken? Of zit jouw doelgroep voornamelijk ’s avonds en in het weekend op het internet? Door dit allemaal zo goed mogelijk in kaart te brengen kunnen we advertenties nog effectiever inzetten. Op deze manier ben jij vindbaar wanneer je klanten jou nodig hebben. Dat leidt tot meer website bezoekers, potentiële leads en conversies.

De voordelen van Google Advertenties

 • Slechts betalen per klik op de advertentie
 • Direct bovenin zichtbaar op Google
 • Op maat gemaakt campagnes
 • Genereer website verkeer door gericht de juist doelgroep te bereiken
 • Adverteer gericht op basis van zoekgedrag, locatie en tijd
 • Alles wordt doorgemeten om zo resultaatgericht te sturen
dilento-google-partner

Starten met zoekmachine adverteren via Google Ads?

Neem contact op met Rico
+31 (0)6 48 62 14 13

  Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Daag ons uit!

  Starten met Google Ads? Of je huidige Google Ads account optimaliseren? Wij helpen jou met nieuwe campagnes en het bepalen van de juiste strategie.

  Neem vrijblijvend contact met ons op!