Adverteren via LinkedIn

Wil je met jouw bedrijf meer zakelijke leads krijgen? Dat kan via LinkedIn Advertising. LinkedIn biedt speciaal voor bedrijven in de B2B sector de mogelijkheid om heel gericht de juiste doelgroep te bereiken via verschillende advertentie oplossingen. Het is een geweldige oplossing om je product of dienst onder de aandacht te brengen bij de doelgroep, denk aan professionals, experts, managers, CMO’s, directors etc. die ook écht geïnteresseerd zijn.

Op deze manier kun je jouw merk, bedrijf, product of dienst via LinkedIn laten groeien, verkopen te stimuleren of een sterkere online positie opbouwen.

via-linkedin-adverteren

Wat kan adverteren via LinkedIn jou precies opleveren?

Doordat je met LinkedIn heel gericht potentiële klanten kunt targeten is de kans groter dat deze mensen uiteindelijk converteren (contact aanvraag, download, subscription, etc.). Daarnaast wordt het te besteden advertentiebudget zo relevant mogelijk besteed wordt en uiteindelijk ook écht iets oplevert. Uiteindelijk kan er detailniveau doorgemeten en inzichtelijk worden gemaakt wie er bereikt is. Er kan gerapporteerd worden op functies, branches, opleidingsniveaus, bedrijven, seniority, bedrijfsgrootte, etc.

Hoe gaat het adverteren via LinkedIn precies in zijn werk?

Op basis van persona’s, doelgroepinzichten en/of doelgroepanalyses brengen we in kaart wie de potientiële klant is die je wilt bereiken. Dit brengen we in kaart middels een target audience overzicht. Vervolgens bepalen we samen de online doelstellingen die ten grondslag liggen aan de LinkedIn advertising campagne inclusief bijbehorende KPI’s / metrics die laten zien of we op schema liggen met het behalen van de doelstellingen.

Daarna starten we met de creatieve campagne ontwikkeling waarbij we de communicatieboodschap en visuals gaan realiseren en richten we de campagne in. Gedurende campagne optimaliseren we de advertenties om uiteindelijk de beste resultaten te behalen. Ook rapporeren en bespreken we de campagne continue met de klant.

De voordelen van LinkedIn advertising

 • Bereik de juiste doelgroep en verzamel meer B2B leads
 • Gericht targeten op de interesses, bedrijven, functies etc.
 • Vergroot het aantal volgers op jouw LinkedIn bedrijfsprofiel
 • Altijd inzicht in het behaalde resultaat
linkedin-partner

De mogelijkheden van LinkedIn adverteren ontdekken?

Neem contact op met Rico
+31 (0)6 48 62 14 13

  Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Daag ons uit!

  Starten met LinkedIn Advertising? Wij helpen jou graag verder met het bepalen van de juiste campagnes en strategie.

  Neem vrijblijvend contact met ons op!