Conversie Optimalisatie Traject

Het wordt voor steeds meer bedrijven belangrijker om conversie optimalisatie toe te passen op hun webshop of website. Je wilt natuurlijk als bedrijf dat de bezoeker een bepaalde actie uitvoert op jouw platform. Dit kan een bestelling zijn of het invullen van een contactformulier.

Door middel van de tools Google Analytics, Hotjar, Visual Website Optimizer, maar ook conversie flow tactieken, maakt Dilento Digital de huidige conversie flow inzichtelijk. Op basis van alle data uit de conversie flow analyse brengen we de pijnpunten, fouten en verbeteringen in kaart.

Er zijn veel componenten binnen de website of webshop die ervoor kunnen zorgen dat een potentiële klant niet converteert. Dit kan variëren van een niet-werkende filter tot het niet duidelijk vermelden van de USPs.

conversie-optimalisatie-traject

Hoe werkt conversie optimalisatie?

Dilento Digital gaat samen eerst met de klant bepalen wat de doelen zijn van een website of webshop. Door te achterhalen wat de doelen zijn kunnen we bepalen waar de website of webshop geoptimaliseerd moet worden. Bij een webshop is vaak het doel het plaatsen van een bestelling, we gaan dan kijken naar optimalisatie punten op de winkelwagenpagina, checkout-pagina of betalingspagina. Dit doen we door de data in Google Analytics te analyseren.  Als we achterhaald hebben waar het conversie probleem zit gaan we naar oplossingen zoeken om dit probleem te tackelen en zo een hogere conversie-ratio te krijgen.

Wat levert een conversie optimalisatie traject op?

Door conversie optimalisatie technieken toe te passen op een website of webshop kun je ontdekken wie jouw website bezoeker nu exact is en wat deze belangrijk vindt. Door dit te achterhalen middels technieken als A/B testing, heatmaps en online survey’s kun je een platform optimaliseren voor het behalen van meer conversies.

Alle voordelen van conversie optimalisatie

 • Hogere conversies, dus meer omzet
 • Een website met een hoger rendement
 • Conversie optimalisatie levert ook op de langere termijn meer op voor uw website
 • Tevreden en loyale bezoekers

Sparren over het optimaliseren van jouw website voor meer conversies?

Neem contact op met Rico
+31 (0)6 48 62 14 13

  Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Daag ons uit!

  Meer weten wat een conversie optimalisatie traject jou kan opleveren?

  Neem vrijblijvend contact met ons op!